Fundació Chökyi Ö

Assenyalant el dharmakaya del 9è Karmapa, Wangchuk Dordyé. 2a part

Assenyalant el dharmakaya del 9è Karmapa, Wangchuk Dordyé. 2a part

En el llinatge Karma Kagyu, o Kamtsang Kagyu, la tradició del Mahamudra va ser codificada en tres textos del novè karmapa Wangtchuk Dorje.
El més extens és el Ngedön Gyamtso, traduït com « L'Oceà de la Certesa », el més condensat és Chagchen Marig Munsel, « El Mahamudra que dissipa les tenebres de la ignorància » i l'últim, encara més breu, es titula « Assenyalant el Dharmakaya ».
Es diu que, si ens quedem en el cicle de les existències, empresonats pel patiment és perquè no reconeixem la nostra veritable naturalesa que és única. Més enllà de qualsevol distinció: és l'estat de Buda.
Existeixen diversos camins que porten al reconeixement d'aquesta veritable naturalesa present des de tot origen, i la via del Mahamudra és particularment noble perquè és extremadament ràpida i eficaç.
L'ensenyament que es dóna en « Assenyalant el Dharmakaya », és una explicació concisa de com practicar el Mahamudra per a aquells que estan buscant la perfecta il·luminació mitjançant l'ús de les seves tècniques.
Aquest ensenyament és la meditació més profunda i elevada del budisme.
En podreu gaudir i explorar-ne molts més detalls durant el curs que impartirà Lama Khenpo Ngedön. Explicant el text del novè Karmapa.
Donem la benvinguda a tothom.

 

Les activitats es poden modificar o cancel·lar, Consulteu la pàgina web regularment