Fundació Chökyi Ö


Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

Dharma Chakra

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

Buddha
Centre Chökyi Ö
Budisme

El budisme és el veritable i correcte mètode que ens porta a la més alta i profunda saviesa desperta, l'única capaç de reconèixer la veritable naturalesa dels fenòmens.

Qui ens ensenya?

Lama Khenpo Ngedón és un mestre molt qualificat de la tradició Karma Kagyu del budisme tibetà.

El centre

El Centre budista Chökyi Ö, "Llum del Dharma", és un lloc d'estudi i de pràctica del budisme.

Activitats

Aprèn l'essència i fonaments del budisme de la mà d'un autèntic mestre qualificat

Visió i projecte

El propòsit del Centre Chökyi Ö és l'ampli i profund estudi de la filosofia de les tradicions budistes i la pràctica de l'autèntica meditació.

Fundació

La fundació Chökyi Ö és un centre budista únic, dedicat a l'ampli i profund estudi de la filosofia budista i la pràctica de les etapes graduals de la meditació profunda del budisme tibetà del llinatge Kagyu.

Properes activitats
  • Introducció a la filosofia de les quatre escoles del budisme

    Les escoles Vaibashika, Sautrantika, Cittamatra i Madhyamaka són les quatre escoles del budisme tibetà. Tenen punts de vista diferents en relació  als fenòmens i l'existència de les coses, de com funcionen i de com les percebem. També tenen explicacions diferents pel que fa a la percepció dels objectes i de com els jutgem ; afirmant: això és veritat o erroni.Com consideren aquestes quatre escoles filosòfiques,&nb ...


    Més informació
  • Introducció al camí vajrayana

    Dels tres camins a la il·luminació ensenyats pel Buda, eltheravada,el mahayana i el vajrayāna, aquest darrer és el quees considera la ruta més directa cap a la il·luminació i representa latransmissió dels ensenyaments més profunds del Buda.Partint de la idea que tots ja tenim la naturalesa de Buda ennosaltres mateixos, la il·luminació és simplement el reconeixementde la nostra veritable naturalesa, per això, el ...


    Més informació
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús de la nostra pàgina web per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Acceptar | Més informació