Fundació Chökyi Ö

Tarifes i horaris

Cost de participació en els ensenyaments, retirs i sessions

Esmorzar

6 €

Dinar

12 €

Sopar

12 € 

Allotjament

30 €

per dia

 

 

 
 
 
 
 
 
 
L'estada al Centre per fer un retir individual costa 60€ per dia i inclou l'hostalatge, els tres àpats i la participació a les pràctiques col·lectives. 
 
 
 
 
 

 

   

 

          Horaris dels ensenyaments
 • Dissabtes i diumenges de 9:30H a 12:00H i de 15:00H a 17:00H
   
  Recomanacions
 • El centre es troba al Prepirineu i la temperatura és fresca, es recomana als usuaris que portin roba d'abric, mitjons i calçat adequat, inclòs a l'estiu.
   
 • Pel que fa als ensenyaments de cap de setmana, si no es vol seguir un curs complet, les inscripcions també poden ser per sessions, menjars o hostalatge.
   
 • Es prega dormir sempre amb llençols (mesures del llit: 2 m x 0,90 m), tant durant els ensenyaments com en els retirs: si no es porten, és possible llogar-ne al centre per 5 €. Si les porten vostès les mesures de la funda nòrdica són: 1,50m x 2m, el llençol de sota de 0,90m x 2m i la funda de coixí rectangular.
   
 • Al centre, les tasques quotidianes (netejar, ajudar a la cuina, jardineria, etc.) es comparteixen entre tots, aquesta activitat es diu Karma Ioga. Durant la seva estada se li sol·licitarà una hora de participació diària de Karma Ioga.

   

   

Horaris
Els recessos comencen a les 17:00 del primer dia i acaben a les 15:00 de l'últim dia.
 
Recomanacions
El centre es troba al Prepirineu i la temperatura és fresca, es recomana als usuaris que portin roba d'abric, mitjons i calçat adequat, inclòs a l'estiu.
 
Durant els recessos, es respectarà el noble silenci.
 
No es podrà utilitzar el telèfon, internet, o qualsevol altre mitjà de comunicació. Tampoc està permès parlar entre els assistents (si és del tot imprescindible, es podran utilitzar notes escrites).
 
És molt important que tots es respectin, tinguin paciència i es cuidin els uns als altres perquè la retirada es desenvolupi de manera pacífica i sigui un èxit.
 
Durant els recessos, no es pot sortir fora del centre ni rebre visites.
 
El menjar és vegetarià i no hi ha sopar, però es podran prendre begudes a la tarda (sucs de fruita, tes, aigua ...).
 
La base de la meditació, la base de la pau al món i la base de la pau en un mateix, és l'ètica humanista. Per això, durant els recessos, s'ha de mantenir el compromís de no fer mal, no robar, no mentir, no enganyar, no tenir cap pràctica sexual, no fumar i no prendre alcohol ni qualsevol intoxicant.
 
En el cas que la seva condició física ho requereixi es podran prendre medicaments.
 
És molt important, mentre estigui de retir, que tots els membres del grup intentin mantenir harmonia, que comparteixin i rebin amb gratitud i energia positiva, somriures, pau i felicitat.
 
El centre no disposa de tovalloles per els usuaris, de manera que cal que cadascú porti les seves pròpies.
 
Els llençols es poden llogar al centre, en cas contrari les hauran de portar vostès. Hi ha disponibilitat de mantes.
 
En cas de fer-se la meditació caminant és bo portar un calçat còmode.
 
En els recessos tot el grup col·labora, fent Karma Ioga, per mantenir netes les estances d'ús.
 
És important revisar periòdicament la informació addicional que pugui anunciar-se per correu electrònic o per la web